Marianne Busser, Ron Schroder - Liselotje gaat logeren

Schrijver:
Titel: Liselotje gaat logeren
ISBN: 9789000318254
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Liselotje gaat logeren is een kinderboek geschreven door Marianne Busser en Ron Schroder. Het boek vertelt het verhaal van Liselotje, een lief en nieuwsgierig prinsesje dat voor het eerst gaat logeren bij haar opa en oma.

Liselotje is dolenthousiast over het logeren bij haar grootouders. Ze pakt haar koffertje vol met haar favoriete spulletjes en gaat op weg naar het huis van opa en oma. Eenmaal daar aangekomen, wordt Liselotje warm ontvangen door haar opa en oma. Ze krijgt een eigen kamertje en voelt zich meteen thuis.

Tijdens haar logeerpartij beleeft Liselotje allerlei avonturen. Ze gaat samen met opa naar de kinderboerderij, waar ze de dieren mag voeren en aaien. Ook helpt ze oma in de tuin en leert ze hoe ze bloemen moet planten. Liselotje geniet met volle teugen van alle nieuwe ervaringen en de liefdevolle aandacht van haar grootouders.

Het boek is geschreven in rijmvorm, wat het extra leuk maakt om voor te lezen. De tekst is speels en vrolijk, waardoor kinderen al snel worden meegenomen in het verhaal. De illustraties, gemaakt door Dagmar Stam, zijn kleurrijk en gedetailleerd. Ze brengen de personages en de omgeving tot leven en zorgen ervoor dat kinderen zich goed kunnen inleven in het verhaal.

Liselotje gaat logeren is een boek dat kinderen op een speelse manier kennis laat maken met het concept van logeren. Het laat zien dat logeren bij opa en oma een leuke en spannende ervaring kan zijn. Het boek benadrukt ook het belang van familiebanden en de warmte die grootouders kunnen bieden.

Het verhaal van Liselotje gaat logeren is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Het is een ideaal boek om voor te lezen voor het slapengaan of om samen met kinderen te lezen. Het boek stimuleert de taalontwikkeling en de verbeeldingskracht van kinderen.

Al met al is Liselotje gaat logeren een charmant en vrolijk kinderboek dat jonge lezers meeneemt op een avontuurlijke logeerpartij. Het boek is een aanrader voor kinderen die houden van verhalen over prinsessen, familie en gezelligheid.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marianne Busser, Ron Schroder - Liselotje gaat logeren