Claudine Kripaaji Drees - Alle wijsheid zit vanbinnen

Schrijver:
Titel: Alle wijsheid zit vanbinnen
ISBN: 9789462420229
Uitgever: Vrije Uitgevers, de
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ga mee op “deze tocht naar binnen”...

Met tips en oefeningen voor je body-mind connectie

Voel je je vaak gelukkig? Of slorpt de meer, beter, sneller en efficiënter-mythe van de maatschappij je langzaam maar zeker op?
Ons drukke en volle leven brengt gelukkige momenten met zich mee maar ook veel mentale en fysieke spanningen. We worden geleefd. De gevolgen hiervan zijn chronische stress, onrust, zorgen, gemoedsschommelingen, slaap- en/of eetstoornissen, burn-out en fysieke kwalen.
Ik nodig je uit om met mij op pad te gaan om de weg te leren kennen naar een groter bewustzijn om sterker in je leven te staan.
Met de MEY® ontdekkingsreis ontwikkelt Claudine een handige map om je intuitieve intelligentie te ontwikkelen om elke crisis te overwinnen, het beste uit je leven te halen en gelukkig en vervuld te zijn.

Claudine Drees werkt als trainer voor bedrijven in België, Nederland en Italië en begeleidde reeds duizenden mensen in hun professionele en persoonlijke groei. Als yoga en meditatie coach helpt ze elke student “om de weg naar binnen” te vinden.
Ze noemt zichzelf een eeuwige student in persoonlijke ontwikkeling. Na haar diploma’s in toegepaste communicatie en bedrijfseconomie studeerde ze bij succescoaches en yoga mentoren zoals: Anthony Robbins, Deepak Chopra, Paramhansa Yogananda, Kriyananda, Jayadev Jaersky, Thich Nhat Hanh…
In 1999 komt yoga en meditatie op haar pad. Ze herkent onmiddellijk de kracht van de bodymind connectie van deze disciplines en integreert deze laag per laag in haar leven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Claudine Kripaaji Drees - Alle wijsheid zit vanbinnen