NEEDLEMAN, JACOB - Het Verloren Christendom. Een zoektocht naar

Schrijver:
Titel: Het Verloren Christendom. Een zoektocht naar het centrum van de christelijke ervaring
Taal: Nederlands
Uitgever: Deventer: Uitgeverij Ankh-Hermes, 1985, 1e Nederlandse dr.
Bijzonderheden: 267p., soft cover.Met register, zeer milde gebruikerssporen rug, enkele vlekjes op snede. Prima exemplaar.
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"De laatste jaren komen meer en meer christenen tot het besef dat het christendom niet meer de kracht heeft het menselijk hart of zijn geest te transformeren. Er is een spirituele dimensie verloren gegaan. Eigenlijk kan het de mens geen ware religieuze ervaring meer bieden.
Deze ontwikkeling heeft geleid tot spirituele armoede, tot een onvermogen het goddelijke in onszelf te beleven. egelijk is er het vermoeden dat het christendom een kern moet bevatten waarin de ware christelijke leer gelegen is. Zijn we al wel toegekomen aan het in praktijk brengen van het christendom? Wat voor een soort christendom is dat en waar is het te vinden? Hoe ontdekken we weer de ware christelijke waarden?"
Verder lezen

De Boekenvriend uit Albergen

zakelijk

Logo De Boekenvriend

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenvriend

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenvriend
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Ans ten Doeschot / De Boekenvriend
    Kamer van Koophandel nummer: 06061544

    www.deboekenvriend.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenvriend een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenvriend vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenvriend kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.