Els Pronk, Elke Busschots - Blij met mij!

Schrijver:
Titel: Blij met mij!
ISBN: 9789090309392
Uitgever: Blij Met Mij Academie
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 44,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Blij met mij! Talent en veerkracht van je kind versterken' gaat over het laten groeien van veerkracht, talent en zelfvertrouwen bij kinderen. En over hoe mensen uit de kring van het kind daarbij kunnen ondersteunen. Je vindt in het boek veel praktische voorbeelden en handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.
Het behandelt wezenlijke vragen in de opvoeding: - hoe help ik mijn kind om veerkrachtig te zijn? - wat zijn de talenten van mijn kind? - hoe ben ik een voorbeeld voor mijn kind? - wat valt er te ontdekken áchter het gedrag van mijn kind?
De schrijfstijl is begrijpelijk voor iedereen, de kleurige opmaak maakt van elke pagina een aangename verrassing.
Dit is de inhoudsopgave:
Versterken van binnenuit Veerkracht Kijken achter het gedrag Talent Goed voelen Groeidenken De kring Helpende taal Tot slot
In eerste instantie geschreven voor ouders en opvoeders van 6-12 jarige kinderen, maar op waarde geschat door kindercoaches, leraren, grootouders, medewerkers kinderopvang en jeugdzorg. Dit is de derde druk van dit boek, een must-read voor iedereen die werkt aan het ontwikkelen van de talenten, het zelfvertrouwen en de veerkracht van kinderen.
Dit boek is via NIET te leveren in Belgie, vanwege hoge kosten en te lange verzendtijd. Je kunt dit boek vanuit Belgie wel bestellen bij de auteurs via: https://blijmetmijacademie.nu/boeken-en-materialen-bestellen/blij-met-mij-talent-en-veerkracht-van-je-kind-versterken/
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Els Pronk, Elke Busschots - Blij met mij!