Nelly Arcan - Hoer

Schrijver:
Titel: Hoer
ISBN: 9789057593154
Uitgever: Podium
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoer is het verhaal van een dubbelleven. Een jonge vrouw verruilt de beklemming van het Canadese platteland voor de grote stad. De letterenstudente klimt algauw op tot een geliefd escortmeisje met de naam `Cynthia'. Haar klanten hadden haar professor kunnen zijn, of haar vader. Ze geeft haar lichaam met een mengeling van afschuw en fascinatie, niet zozeer voor het geld, als wel om vat te krijgen op haar vrouwelijkheid in relatie tot de begeerte van mannen.
Hoer is een onthullend bericht uit een wereld die voor velen gesloten is. Door Arcans ademloze, bezwerende taal stijgt dit boek ver uit boven de doorsnee-bekentenisliteratuur.
Nelly Arcan (1975) werd geboren in Quebec. Ze studeerde letteren in Montréal en was er ook actief als prostituee. Hoer (Putain), haar debuut, werd o.a. in Frankrijk en Duitsland een groot succes. Een tweede roman is in voorbereiding.
'Een opzienbarend en diepgravend boek, geschreven door een aantrekkelijke jonge vrouw, die haar eigen verleidingskunsten ironiseert. (...) Maar vooral triomfeert de schrijfster door haar scherpzinnige beschrijving van de seksualiteit die zij, zonder de prozaïsche details uit het oog te verliezen, in prachtige beelden tot uitdrukking brengt.' Catherine Millet
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nelly Arcan - Hoer