Rudi Rotthier - Over God, Darwin en natuur

Schrijver:
Titel: Over God, Darwin en natuur
ISBN: 9789045013374
Uitgever: Atlas Contact
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
God, Darwin en natuur2009: DarwinjaarRedmond O'Hanlon (1947) is naast avonturier, reisboekenschrijver en wetenschapper een groot kenner van het werk van Charles Darwin. Hij schreef hierover een proefschrift, Joseph Conrad and Charles Darwin: The Influence of Scientific Thought on Conrad's Fiction. Bij zijn reizen in Borneo, het Amazonegebied en Congo speelde het gedachtegoed van Darwin altijd een grote rol.Schrijver en journalist Rudi Rotthier reisde de afgelopen jaren over de wereld. Hij deelt met O"Hanlon het avontuurlijke reizen, een fascinatie voor andere volken en culturen en voor het werk van Charles Darwin. In de zomer van 2008 ontmoetten deze schrijvers elkaar in Oxford vooreen serie gesprekken. Het resultaat daarvan is een ongewoon en ongedwongen boek over God, de evolutie, de mens, natuur, reizen en de zin van het bestaan.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.