Day, Sylvia - Verbonden met jou (Crossfire #3)

Schrijver:
Titel: Verbonden met jou (Crossfire #3)
ISBN: 9789400502406
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna
Bijzonderheden: 2013, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Eva en Gideon, beiden slachtoffers van misbruik, hebben elkaar nodig om de demonen uit hun verleden recht in de ogen te kijken. Gideon heeft voor Eva een groot offer gebracht, waardoor Eva stabiliteit vindt in zijn liefde en hun relatie. Gideon daarentegen worstelt meer dan ooit met zichzelf.

Vanaf het eerste moment dat ik Gideon Cross ontmoette, herkende ik iets in hem wat ik nodig had. Iets wat ik niet kon weerstaan. Ik zag een gevaarlijke en beschadigde ziel van binnen – net als die van mij. Ik had hem net zo hard nodig als het kloppen van mijn hart.
Niemand weet wat hij voor mij geriskeerd heeft. Hoe ik vroeger bedreigd ben, of hoe duister en wanhopig de schaduwen van onze verledens zouden worden.
Verbonden door onze geheimen, probeerden we de verschillen te overbruggen. We maakten onze eigen regels en gaven ons over aan het overweldigende gevoel elkaar te bezitten…
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Day, Sylvia - Verbonden met jou (Crossfire #3) Day, Sylvia - Verbonden met jou (Crossfire #3)