Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Nesna, Hans - Zoo leeft Duitschland op de puinhoopen van het de

Schrijver:
Titel: Zoo leeft Duitschland op de puinhoopen van het derde rijk.
Taal: Nederlands
Uitgever: Scheltens & Giltay. Amsterdam.
Bijzonderheden: 1946, 1e druk, 270 pagina's, gebonden met stofomslag, formaat: 24,6 x 18 cm. Conditie: De omslag is wat minder, verder een goed exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
De tekst is ronduit spannend en meeslepend geschreven en geeft een indringend en beeld van de staat van vernietiging, die direct na de Tweede Wereldoorlog (Nesna, Klein en Presser maakten hun reis in voorjaar en zomer van 1946) heerste. Maar de ware "schatkamer" van dit boek bevindt zich in de weergaloze foto's van aart Klein en Sem Presser!
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nesna, Hans - Zoo leeft Duitschland op de puinhoopen van het derde rijk. Nesna, Hans - Zoo leeft Duitschland op de puinhoopen van het derde rijk. Nesna, Hans - Zoo leeft Duitschland op de puinhoopen van het derde rijk. Nesna, Hans - Zoo leeft Duitschland op de puinhoopen van het derde rijk. Nesna, Hans - Zoo leeft Duitschland op de puinhoopen van het derde rijk. Nesna, Hans - Zoo leeft Duitschland op de puinhoopen van het derde rijk. Nesna, Hans - Zoo leeft Duitschland op de puinhoopen van het derde rijk. Nesna, Hans - Zoo leeft Duitschland op de puinhoopen van het derde rijk.