Harry Massey, Peter Fraser - De onderste steen boven

Schrijver:
Titel: De onderste steen boven
ISBN: 9789079035021
Uitgever: Ex Imprints
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 17,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Nutri-Energetics Systems vertegenwoordigt een doorbraak in het begrip van de werking van het Human Body Field en hoe gezondheid hersteld kan worden.

Peter Fraser, een acupuncturist die de eerste Australische acupunctuuropleiding op universitair niveau introduceerde, begon zijn onderzoek naar de aard van het Human Body Field tijdens zijn zoektocht om te herstellen van het Chronisch Vermoeidheids Syndroom. Na tientallen jaren onderzoek herstelde hij niet alleen, maar formuleerde hij ook een theorie die de kwantumelektodynamisch Human Body Field, dat als het hoofdbesturingssysteem voor alle fysiologische functies geldt.

Uiteindelijk is onze gezondheid afhankelijk van de status van ons Human Body Field.

Ook Harry Massey, een visionaire ondernemer, leed aan een ernstige vorm van het Chronisch Vermoeidheids Syndroom. Zowel reguliere als alternatieve behandelmethoden konden geen verbetering in zijn gezondheidstoestan brengen. Hij vond uiteindelijk Peter Fraser die in staat was om hem wel te genezen. Massey werd de schakel die de theorie van Fraser om wist te zetten in een praktisch en klinisch systeem. Dit systeem wordt momenteel door behandelaars in vele landen gebruikt.

The Uturned Stone (De onderste Steen Boven) is het verhaal van Fraser's en Massey's zoektocht naar gezondheid en de revolutionaire theorie die de basis vormt van Nutri Energetics Systems in de gezondheidszorg.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harry Massey, Peter Fraser - De onderste steen boven