Enschedé, Just (eindredactie) - Boekenweek 2015. Te gek voor w

Schrijver:
Titel: Boekenweek 2015. Te gek voor woorden
Uitgever: CPNB
Bijzonderheden: 2015, zonder druk (= 1e), Pocket, Goed, Geschenkboekje van de openbare bibliotheken voor de Boekenweek 2015. Bijdragen van Myrthe van der Meer, Ronald Snijders, Christine Otten, Arend Jan Heerma van Voss, heleen van Roeyn, Inez Weski, Onno Blom & ...
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)

vergetenboek uit Veenendaal

zakelijk
U ontvangt binnen 3 WERKdagen reactie van ons op uw bestelling. Scans van de aangeboden boeken op aanvraag. Verzending alleen via PostNL volgens de geldende tarieven.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij vergetenboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met vergetenboek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  't Vergeten boek
  Kamer van Koophandel nummer: 30133151
  NL097741176B01
  www.vergetenboek.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en vergetenboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van vergetenboek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • vergetenboek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.