Judd, Alan - Dansen met Eva / Hitlers laatste dagen

Schrijver:
Titel: Dansen met Eva / Hitlers laatste dagen
ISBN: 9789045308449
Taal: Nederlands
Uitgever: BZZ
Bijzonderheden: 190 pagina's, paperback, in nieuwstaat, ongelezen boek
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dansen met Eva Hitlers laatste dagen Alan Judd In april 1945 was Hitlers bunker de laatste plaats waar Edith Mecklenburg wilde zijn. Maar ze had geen keuze: als secretaresse van Eva Braun zou zij tot het bittere einde moeten blijven. Edith kwam echter als een van de weinigen levend uit de bunker en wist in Engeland een nieuw leven op te bouwen. Zestig jaar later, inmiddels is zij weduwe en oma, vormen de dagen in de bunker voor Edith nog slechts een vage herinnering. Maar het verleden is haar niet vergeten. Als ze een brief ontvangt van Hans Beck, een soldaat die ze uit die donkere tijd kent, wordt Edith gedwongen haar verleden onder ogen te zien en zich de vraag te stellen of ze wel zo onschuldig is als ze al die jaren heeft willen denken. 'Judds meeslepende roman is tegelijkertijd een thriller, een uitdagend essay over schuld en herinnering en een fascinerend portret van het leven rondom de Führer.' - Mail on Sunday 'Het spreekt voor Judd dat hij zo'n bekend thema op zo'n vernieuwende manier kan benaderen. Zijn stijl is precies, afgewogen; elk woord is met zorg gekozen. Het verhaal bouwt op naar een overdonderende climax.' - Sunday Telegraph Edith Mecklenburg en Hans Beck zijn de laatste getuigen van Hitlers laatste dagen in de bunker in Berlijn. Samen ontrafelen zij de waarheid over die donkere periode. Dansen met Eva is een krachtige, ijzingwekkende en overtuigende roman over een van de belangrijkste perioden uit de twintigste eeuw. ALAN JUDD is schrijver en journalist. Hij schreef verschillende romans en biografieën, waarvoor hij onder andere de Guardian Fiction Award won. Met Dansen met Eva heeft hij een aangrijpende roman geschreven over oorlog, schuld en herinnering.
Verder lezen

Wi(e)lskracht Books uit Mierlo

particulier

Logo Wi(e)lskracht Books

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Judd, Alan - Dansen met Eva / Hitlers laatste dagen Judd, Alan - Dansen met Eva / Hitlers laatste dagen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wi(e)lskracht Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.