Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

A. Tiessen-Raaphorst - Weinig over de schreef / een onderzoek n

Schrijver:
Titel: Weinig over de schreef / een onderzoek naar onwenselijk gedrag in de breedtesport
ISBN: 9789037703603
Taal: Nederlands
Uitgever: Sociaal en Cultureel Planbureau
Bijzonderheden: Conditie: nieuw, 2008, 122pp, paperback
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Voor veel Nederlanders is sport een aangename manier van vrijetijdsbesteding. Velen zijn zelf actief als sporter of bezoeken sportwedstrijden. Wedstrijden op hoog niveau mogen op grote media-aandacht rekenen. Een beperktere maar enthousiaste groep zet zich als vrijwilliger in voor sportverenigingen. Meestal verloopt het sporten plezierig, maar soms gaat het niet naar wens. Bekend zijn televisiebeelden van supportersgeweld of spreekkoren op de tribunes, maar ook veel amateursporters blijven niet vrij van onwenselijke ervaringen. De ernst van deze vormen van onwenselijk gedrag verschilt, evenals de impact ervan op getuigen en slachtoffers. Dit onwenselijke gedrag kent bovendien zeer uiteenlopende vormen zoals diefstal, vandalisme, bedreiging, lichamelijk en verbaal geweld, discriminatie en overlast van rook, alcohol of geluid.

Dit onderzoek richt zich op onwenselijk gedrag in de breedtesport. Het biedt allereerst meer zicht op de mate waarin onwenselijk gedrag voorkomt. Hoeveel sporters zijn getuige of slachtoffer? Deze incidentie wordt bovendien vergeleken met die in andere maatschappelijke sectoren. Vervolgens wordt beschreven hoe beeldvorming over sport en negatieve ervaringen doorwerken in de sportdeelname.
Verder lezen

Boek Plaza uit Assen

zakelijk

Logo Boek Plaza

Hallo,
Boek Plaza Maria is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82201609.
Boeken besteld en betaald voor 16h00 worden dezelfde dag nog verstuurd.
Heeft u een vraag, mail ons dan. Wij reageren binnen 1 dag.
Met vriendelijke groet,
Boek Plaza Maria

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Tiessen-Raaphorst - Weinig over de schreef / een onderzoek naar onwenselijk gedrag in de breedtesport A. Tiessen-Raaphorst - Weinig over de schreef / een onderzoek naar onwenselijk gedrag in de breedtesport