Ellen de Visser - Die ene patiënt

Schrijver:
Titel: Die ene patiënt
ISBN: 9789026357923
Uitgever: Ambo|Anthos
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De verhalen in Die ene patiënt bieden een aangrijpende en leerzame inkijk in de ziel en de gedachtewereld van onze zorgverleners, en laten zien welke belangrijke lessen zij van hun patiënten leerden.

Iedereen met een medisch beroep kent één patiënt die diepe indruk heeft gemaakt – over die ene patiënt gaat dit boek Ellen de Visser tekent in Die ene patiënt de persoonlijke verhalen op van meer dan honderd zorgverleners over een patiënt die door hun professionele pantser wist te breken en hen eraan herinnerde wat de kern is van hun bijzondere beroep: compassie. De coronapandemie heeft opnieuw duidelijk gemaakt hoe indrukwekkend de band tussen medische professionele en hun patiënten kan zijn. Daarom bevat deze herziene editie nieuwe verhalen die symbool staan voor de daadkracht, het verdriet en de saamhorigheid die de coronaperiode tekenen. De verhalen die in Die ene patiënt zijn samengebracht bieden een aangrijpende en leerzame blik in de ziel en de gedachtewereld van artsen en verpleegkundigen, en laten zien welke belangrijke lessen zij van hun patiënten leerden. ‘Prachtig, hartverscheurend en wijs. Dosering eenmaal daags.’ – Matthijs van Nieuwkerk
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ellen de Visser - Die ene patiënt