P. de Jongh - Landschap met karakter

Schrijver:
Titel: Landschap met karakter
ISBN: 9789075365597
Uitgever: Aeneas, Uitgeverij Voor Vakinformatie
Bijzonderheden: Als nieuw - hardcover met losse stofomslag
Prijs: € 5,25
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Landschap met karakter laat zien hoe mooi de Meierij is. Het agrarisch gebied in de streek tussen Eindhoven, Tilburg , Waalwijk en 's Hertogenbosch bevat zoveel fraaie elementen van natuur- of cultuurhistorische betekenis, dat hier het gewone al bijzonder is. Dit schitterende landschap wordt met ruim 200 fantastische foto's in beeld gebracht. Aan de hand hiervan wordt u rondgeleid door onze mooie Meierij.

U wordt meegenomen langs de beken van de Meierij; de Dommel, de Aa, de Beerze, de Stroom en de Zandley en u zult verraast worden door de vele schitterende panorama's. We bezoeken watermolens, oude boerderijen en schuren en gaan binnen bij een authentieke klompenmaker. Op onze tocht verkennen we de bijzondere dorpen en laten de beelden van beken, vennen en het oud agrarisch cultuurlandschap op ons inwerken. Gaat u met ons mee? U zult aangenaam verrast worden.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.