B. Peek - Terug naar de wildernis

Schrijver:
Titel: Terug naar de wildernis
ISBN: 9789044316704
Uitgever: House of Books B.V.
Bijzonderheden: Goed - lichte gebruikssporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Geloof maar niet dat wrattenzwijnen stinken.
Ze ruiken naar warme honing en kruiden.
Stone Hills, een wildreservaat in het noordwestelijke Matabeleland, Zimbabwe. Hier wonen Bookey, haar man Richard en hun zoontje David te midden van de fascinerende schoonheid van de Afrikaanse natuur. Hun reservaat is beroemd om zijn vele zeldzame diersoorten. Je kunt er op safari gaan en genieten van zowel witte als zwarte neushoorns, olifanten, giraffen, leeuwen en luipaarden, apen, slangen en roofvogels.
Bookeys lievelingsdier is Poombi, een ondeugend wrattenzwijn dat als wees in huize Peek belandde en samen met David is opgegroeid. Poombi weet ondanks haar twijgelachtige tafelmanieren iedereen voor zich in te nemen. Maar tenslotte kan zij de lokroep van de wildernis niet langer weerstaan. Hoeveel Bookey ook van haar gezette varkentje houdt, ze weet dat Poombi terug moet naar haar knorrige soortgenoten. En Bookey wordt dubbel en dwars beloond voor haar wijze beslissing.
MET 16 PAGINA'S KLEURENFOTO'S
'Dit fascinerende verhaal is prachtig geschreven, grappig en ontroerend. Bookey Peek beschrijft op perfecte wijze de magische schoonheid van de Afrikaanse wildernis.' Kobie Kr ger, bestsellerauteur van In de wildernis
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.