Jef Staes - Mijn organisatie is een oerwoud

Schrijver:
Titel: Mijn organisatie is een oerwoud
ISBN: 9789020971866
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed - Lichte gebruikssporen
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een indringende en beklijvende visie op innovatie.;;;Hoe creëer je een omgeving waarin nieuwe ideeën - rode apen - zich makkelijker doorzetten en vermenigvuldigen? Jef Staes analyseert de wijze waarop mensen binnen bedrijven verandering bemoeilijken. ;;;Red Monkey ® Innovation Management helpt de vooruitziende ondernemer, maar ook diens radeloze collega's een strategie te ontwikkelen om nieuwe ideeën overlevingskansen te geven. Hoe creëer je een omgeving waarin nieuwe ideeën zich makkelijker doorzetten en vermenigvuldigen? Hoe verhoog je het innovatievermogen van je organisatie, teams en medewerkers? Wat wurgt het creatief ondernemerschap in een organisatie? Dit boek geeft een indringend en beklijvend antwoord op deze uitdagende vragen waarmee managers en topmanagers worstelen. Jef Staes analyseert als architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties de wijze waarop mensen verandering en de bijhorende innovatieprocessen bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Hij gaat hierbij de confrontatie niet uit de weg. Met een uitgebreid pallet aan nieuwe inzichten en metaforen maakt hij duidelijk waar managers en beleidsmakers in de fout gaan. Een nieuwe woordenschat voor een nieuw tijdperk zorgt ervoor dat de lezer een ontnuchterend inzicht krijgt in de dramatische veranderingsprocessen waarvoor organisaties staan om te kunnen overleven in een steeds sneller veranderende maatschappij en wereld. Een merkwaardig verhaal, waarin Jef Staes, in zijn gedurfde en onnavolgbare stijl, de lezer wakker schudt en de heilige huisjes van de bedrijfsvoering onderuit haalt. - Guido Beazar, voorzitter VKW Heerlijk helder en uitdagend voor de red monkey breeders die al dromen van de 3D-wereld ... akelig duidelijk en irritant voor de red monkey hunters die blijven rondjes varen in de 2D-wateren. - Fons Leroy, Gedelegeerd bestuurder VDAB Als je wilt blijven pionieren in de markt moet je ook pionieren binnenshuis. De hele organisatie moet innovatie ademen. Dit boek met zijn sprekende en onvergetelijke metaforen, kan ons daarbij zeker helpen. - Chris Dewulf, President & CEO Picanol Group De ongewone maar veelzeggende beeldtaal in dit boek biedt een mooi denkkader om de complexe uitdagingen van de toekomst beter in te schatten. - Herman Nijns, Afgevaardigd bestuurder Randstad Belux Mijn eerste stap naar innovatie wordt het creëren van microbiotopen voor kleine rode aapjes zodanig dat de wet van de jungle minder invloed heeft op innovatieve ideeën. - Guy Roelandt, CEO Dexia Insurance Belgium www.redmonkey.be
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.