Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Haag, Jaap ea. - Canon van Waterland. De geschiedenis van water

Schrijver:
Titel: Canon van Waterland. De geschiedenis van waterland in 23 verhalen.
ISBN: 9789077842478
Taal: Nederlands
Uitgever: HDC Media
Bijzonderheden: 2010, 96pp, paperback 22x18,5x0,7 cm. Met landkaart in beide uitklapkaften. Als Nieuw. Veel mooie foto’s’ en leuke leesteksten.
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: In 23 vensters komt de geschiedenis van waterland tot leven. Erg interessant. Beknopt dus nooit saai. Veel full color foto’s. Het boek is als nieuw, geheel gaaf, onbeschreven

FransvanDorcasHoorn

particulier

FransvanDorcasHoorn uit Opperdoes

Ik verkoop dit boek namens de Dorcaswinkel in Hoorn. De opbrengst daarvan gaat geheel naar de Nederlandse hulporganisatie Dorcas (internationale hulp en ontwikkeling). zie daarvoor www.Dorcas.nl. Met uw aankoop ondersteunt u de allerarmsten in de wereld. Afhalen zonder verzendkosten is in overleg mogelijk in Hoorn of Opperdoes ---Verzending gaat via DHL.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Haag, Jaap ea. - Canon van Waterland. De geschiedenis van waterland in 23 verhalen. Haag, Jaap ea. - Canon van Waterland. De geschiedenis van waterland in 23 verhalen. Haag, Jaap ea. - Canon van Waterland. De geschiedenis van waterland in 23 verhalen. Haag, Jaap ea. - Canon van Waterland. De geschiedenis van waterland in 23 verhalen. Haag, Jaap ea. - Canon van Waterland. De geschiedenis van waterland in 23 verhalen. Haag, Jaap ea. - Canon van Waterland. De geschiedenis van waterland in 23 verhalen. Haag, Jaap ea. - Canon van Waterland. De geschiedenis van waterland in 23 verhalen. Haag, Jaap ea. - Canon van Waterland. De geschiedenis van waterland in 23 verhalen.