Jurassic park

Schrijver:
Titel: Jurassic park
ISBN: 9789024354511
Uitgever: ZNU
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 12,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Jurassic Park is een spannende sciencefictionroman geschreven door Michael Crichton. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1990 en is sindsdien uitgegroeid tot een klassieker in het genre.

Het verhaal speelt zich af op een afgelegen eiland genaamd Isla Nublar, waar een rijke ondernemer genaamd John Hammond een revolutionair themapark heeft gecreëerd. Dit park, genaamd Jurassic Park, is uniek omdat het levende dinosaurussen bevat die zijn gekloond uit prehistorisch DNA. Hammond nodigt een groep wetenschappers, waaronder paleontoloog Dr. Alan Grant en paleobotanicus Dr. Ellie Sattler, uit om het park te bezoeken en hun mening te geven over de veiligheid en levensvatbaarheid ervan.

Terwijl de wetenschappers het park verkennen, worden ze geconfronteerd met de enorme omvang van de dinosaurussen en de geavanceerde technologie die wordt gebruikt om ze te creëren en te beheersen. Ze ontdekken echter al snel dat er grote problemen zijn met de veiligheidssystemen van het park. Een van de medewerkers van Jurassic Park, Dennis Nedry, heeft plannen om de dinosaurussen te stelen en te verkopen aan een concurrerend bedrijf. Om dit te doen, schakelt hij de beveiligingssystemen uit, waardoor de dinosaurussen vrij spel krijgen.

Wat volgt is een angstaanjagende strijd om te overleven terwijl de dinosaurussen het park overnemen en de wetenschappers en Hammond's kleinkinderen vast komen te zitten. Ze moeten niet alleen de dinosaurussen ontwijken, maar ook de vele gevaren van het eiland, zoals giftige planten en onstabiele omgevingen. Ondertussen probeert een groep medewerkers van het park de beveiligingssystemen te herstellen en de dinosaurussen onder controle te krijgen.

Jurassic Park is niet alleen een spannend avontuur, maar ook een verhaal dat dieper ingaat op ethische kwesties rondom genetische manipulatie en de verantwoordelijkheid van de mensheid ten opzichte van de natuur. Het boek onderzoekt de gevolgen van het creëren van iets dat buiten onze controle valt en de mogelijke rampzalige gevolgen daarvan.

Crichton's schrijfstijl is meeslepend en hij weet de spanning op te bouwen door middel van snelle actie en onverwachte wendingen. Hij combineert wetenschap en fictie op een boeiende manier, waardoor het verhaal zowel geloofwaardig als meeslepend is.

Jurassic Park is niet alleen een boek voor liefhebbers van sciencefiction, maar ook voor iedereen die houdt van avontuur, spanning en een goed uitgewerkt verhaal. Het boek heeft de tand des tijds doorstaan en blijft een van de meest geliefde en bekende werken in het genre. Het is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een meeslepende leeservaring.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.