Pjotr - J. Terlouw

Schrijver:
Titel: Pjotr - J. Terlouw
ISBN: 9789085161226
Uitgever: B for Books B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Pjotr is een jeugdboek geschreven door Jan Terlouw. Het verhaal speelt zich af in het naoorlogse Nederland en volgt de avonturen van de veertienjarige Pjotr.

Pjotr woont samen met zijn ouders en zusje in een klein dorpje aan de rivier. Zijn vader is een visser en Pjotr helpt hem regelmatig op de boot. Op een dag ontdekt Pjotr een geheimzinnige kist in het water. Als hij de kist opent, vindt hij een oude kaart en een brief van zijn overleden grootvader. De brief vertelt over een verborgen schat die ergens in de buurt begraven ligt. Pjotr is vastbesloten om de schat te vinden en begint aan een spannende zoektocht.

Tijdens zijn zoektocht komt Pjotr in contact met de mysterieuze Rus Ivan. Ivan is op zoek naar dezelfde schat en samen besluiten ze om hun krachten te bundelen. Ze worden goede vrienden en beleven allerlei avonturen terwijl ze de aanwijzingen op de kaart volgen. Onderweg moeten ze verschillende obstakels overwinnen en worden ze geconfronteerd met gevaarlijke situaties. Maar Pjotr en Ivan geven niet op en blijven vastberaden om de schat te vinden.

Naarmate ze dichter bij de schat komen, ontdekken Pjotr en Ivan dat er meer op het spel staat dan alleen maar rijkdom. De schat blijkt een belangrijke rol te spelen in een politiek conflict tussen Rusland en Nederland. Pjotr en Ivan worden betrokken bij een gevaarlijk spel van spionage en moeten hun slimheid en moed gebruiken om zichzelf en de schat te beschermen.

Pjotr is een avontuurlijk en spannend boek dat jonge lezers meeneemt op een reis vol actie en intrige. Het verhaal is goed geschreven en bevat veel plotwendingen die de lezers op het puntje van hun stoel houden. Terlouw weet de sfeer van het naoorlogse Nederland goed neer te zetten en geeft de personages veel diepgang. Pjotr is een sympathieke en moedige hoofdpersoon die jonge lezers zal inspireren.

Het boek behandelt ook thema's als vriendschap, vertrouwen en het maken van moeilijke keuzes. Pjotr en Ivan leren dat het soms belangrijker is om het juiste te doen dan om persoonlijk gewin na te streven. Dit maakt het verhaal niet alleen spannend, maar ook leerzaam.

Al met al is Pjotr een boek dat jonge lezers zal boeien en meeslepen. Het is een avontuurlijk verhaal met een vleugje geschiedenis en politiek, dat jonge lezers zal inspireren en vermaken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Pjotr - J. Terlouw