[{:name=>'J. Jager', :role=>'B06'}, {:name=>'R. Braithwaite', :role=>'

Schrijver:
Titel: Moskou 1941
ISBN: 9789027418777
Uitgever: Spectrum B.V., Uitgeverij Het
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 10,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op 22 juli 1941 begon de Slag om Moskou met een bombardement dat even lang zou duren en net zo hevig zou zijn als de Blitz op Londen. Moskou werd vrijwel afgesneden van de buitenwereld. Terwijl de Duitsers snel oprukten naar de buitenwijken van de stad, raakten de kolenvoorraden in Moskou vlak voor de winter op. In dit indrukwekkende boek wordt het verhaal van de Slag om Moskou verteld, aan de hand van de levensverhalen van burgers, soldaten, politici, intellectuelen, kunstenaars, schoolkinderen en boeren. Deze slag zou de geschiedenisboeken ingaan als de grootste ooit, met meer dan 7 miljoen soldaten aan beide zijden en een strijdtoneel dat even groot was als de oppervlakte van Frankrijk. Het aantal Sovjetslachtoffers bij deze ene slag was hoger dan het totale aantal slachtoffers van de Britten en Amerikanen in de hele Tweede Wereldoorlog. Dit was de afschuwelijke prijs die ze betaalden voor het feit dat ze de Wehrmacht de eerste echte nederlaag toebrachten.Sir Rodric Braithwaite studeerde zowel in Cambridge als in Oxford Russisch en werkte als diplomaat in onder andere Warschau, Brussel en Washington. Van 1988 tot 1992 was hij de Britse ambassadeur in Moskou. Sir Rodric Braithwaite was voorzitter van de Joint Intelligence Committee. Hij woont in Londen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'J. Jager', :role=>'B06'}, {:name=>'R. Braithwaite', :role=>'A01'}, {:name=>'Amy Bais', :role=>'B06'}] - Moskou 1941