[{:name=>'Ronald Giphart', :role=>'A01'}] - Ik omhels je met du

Schrijver:
Titel: Ik omhels je met duizend armen
ISBN: 9789057590108
Uitgever: Podium Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Ik omhels je met duizend armen' is een roman geschreven door Ronald Giphart. Het verhaal draait om de hoofdpersoon Giph, een jonge schrijver die worstelt met zijn liefdesleven en zijn carrière.

Giph is een typische twintiger die zichzelf probeert te vinden in het leven. Hij is een schrijver, maar heeft moeite om zijn creatieve blokkades te overwinnen en zijn boek af te maken. Ondertussen heeft hij een turbulente relatie met zijn vriendin Samarinde, die hem regelmatig verlaat en weer terugkomt.

Het verhaal begint wanneer Giph en Samarinde besluiten om samen een reis te maken naar Spanje. Ze hopen dat deze reis hun relatie zal versterken en Giph zal inspireren om zijn boek af te maken. Tijdens de reis ontmoeten ze verschillende interessante personages, waaronder een excentrieke kunstenaar en een mysterieuze vrouw genaamd Sheila. Deze ontmoetingen zorgen voor de nodige verwikkelingen en zetten Giph aan het denken over zijn leven en relaties.

Terwijl Giph worstelt met zijn schrijversblok en zijn relatieproblemen, wordt het verhaal doorspekt met humor, ironie en seksuele escapades. Giph is een personage dat zichzelf niet al te serieus neemt en regelmatig de draak steekt met de literaire wereld en de maatschappij. Dit zorgt voor een luchtige en soms zelfs komische toon in het boek.

'Ik omhels je met duizend armen' is een boek dat draait om thema's als liefde, identiteit en creativiteit. Het laat zien hoe een jonge schrijver worstelt met zijn eigen onzekerheden en hoe hij probeert zijn weg te vinden in de wereld. Het boek is geschreven in een vlotte en toegankelijke stijl, met veel dialogen en levendige beschrijvingen.

Ronald Giphart staat bekend om zijn vermogen om alledaagse situaties en personages op een humoristische en herkenbare manier te beschrijven. In 'Ik omhels je met duizend armen' weet hij dit talent opnieuw te benutten en creëert hij een verhaal dat zowel vermakelijk als ontroerend is.

Al met al is 'Ik omhels je met duizend armen' een roman die de lezer meeneemt op een reis vol avontuur, liefde en zelfontdekking. Het is een boek dat zowel luchtig en grappig als diepgaand en emotioneel is, en dat de lezer aan het denken zet over de grote vragen van het leven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Ronald Giphart', :role=>'A01'}] - Ik omhels je met duizend armen