Bosch, Ìngeborg - PRI en de kunst van bewust leven

Schrijver:
Titel: PRI en de kunst van bewust leven
ISBN: 9789020410730
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen, L.J.
Bijzonderheden: 2010, 212pp, Gebonden, net exemplaar
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bosch laat in dit boek in een eenvoudig en concreet 3 -stappenplan zien hoe we ons kunnen bevrijden uit de doolhof van dikwijls verwarrende en soms pijnlijke emoties die voortkomen uit het verleden. Ze laat ons zélf ontdekken dat dit mogelijk is: een verlossende doorbraak in je leven en een fundamentele ondersteuning van de spirituele groei. Met De herontdekking van het ware zelf en Illusies (meer dan 125.000 exemplaren verkocht) is Ingeborg Bosch doorgebroken als een van de toonaangevende psychologen van deze tijd. Haar sleutel om onze emoties te ontwarren en de rijkdom van ons leven te ontdekken blijkt enorm aan te slaan en levert indrukwekkende resultaten op.


Past Reality Integration (PRI) als methode om verdringing en ontkenning van het verleden op te heffen en daarmee de realiteit van dit verleden te integreren in het volwassene-bewustzijn. De auteur (psychologe en schrijfster) geeft in dit boek de theorie van PRI met veel praktijkgerichte oefeningen om toegang tot je emotionele brein te krijgen en dit te herprogrammeren. Zij beschrijft de vijf psychologische afweermechanismen; de praktische aanpak kent drie fases die zij uitgebreid toelicht en van voorbeelden voorziet. Het laatste hoofdstuk gaat over 'de kunst van bewust leven'. Met gerelateerde zelfhulpoefeningen, schema's en formulieren, inleiding, noten, verklarende woordenlijst, register en zeven bijlagen met onder meer zelftests, holistisch leven en informatie over/voor therapeuten. Via een website heeft men toegang tot meer informatie en filmpjes. Met voorwoord van Marc Luyckx Ghisi. Dit derde boek van de auteur over PRI is compacter qua theorie en meer gericht op de praktische zelfhulpoefeningen.
Verder lezen

Westfrisius Boeken

particulier

Westfrisius Boeken uit Amsterdam

Gratis bezorging in Amsterdam, binnen een straal van ca. 5 km.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bosch, Ìngeborg - PRI en de kunst van bewust leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Westfrisius Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Westfrisius Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Westfrisius Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Westfrisius Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Westfrisius Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.