Kurban Said, K. Said - Ali En Nino

Schrijver:
Titel: Ali En Nino
ISBN: 9789076682112
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ali en Nino behoort tot de meesterwerken van de wereldliteratuur. De liefdesgeschiedenis van Ali Shirvanshir, een jonge adellijke moslim, en Nino Kipriani, dochter van een christelijke zakenman, speelt in Azerbeidzjan ten tijde van de Russische Revolutie en de Eerste Wereldoorlog. In deze exotische wereld is het de liefde tussen Ali en Nino die alle etnische grenzen overstijgt.
Lang voor er sprake was van een multiculturele samenleving schreef Kurban Said al over de versmelting van culturen en de daarbijhorende conflicten en moeilijkheden. Daarnaast geeft Ali en Nino een kleurrijk beeld van een verloren wereld en een exotische cultuur, die tot op de dag van vandaag blijft fascineren.
Bij de verschijning in 1937 was Ali en Nino een literaire sensatie, maar sinds die tijd is het boek nooit in de originele, onverkorte vertaling verkrijgbaar geweest. Eerst nu is er een vertaling die het origineel recht doet. Daarnaast heeft de omvangrijke speurtocht naar het boek een verrassend antwoord opgeleverd op de vraag die sinds de verschijning van het boek gesteld werd: wie gaat er schuil achter het pseudoniem Kurban Said?
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kurban Said, K. Said - Ali En Nino