Khaled Hosseini, N.v.t. - Duizend schitterende zonnen

Schrijver:
Titel: Duizend schitterende zonnen
ISBN: 9789023477990
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,04
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Duizend schitterende zonnen is een aangrijpende roman geschreven door Khaled Hosseini, de auteur van de bestseller De vliegeraar. Het verhaal speelt zich af in Afghanistan en volgt het leven van twee vrouwen, Mariam en Laila, die door het lot aan elkaar verbonden worden.

Mariam is een onwettige dochter van een rijke man en een huishoudster. Ze groeit op in een klein dorpje en wordt gedwongen te trouwen met Rasheed, een veel oudere man. Haar leven verandert drastisch wanneer ze naar Kabul verhuist en haar droom om een gelukkig leven te leiden uiteenvalt. Ze wordt geconfronteerd met geweld, onderdrukking en eenzaamheid.

Laila is een jonge vrouw die opgroeit in Kabul. Ze is slim en ambitieus, maar haar leven wordt verwoest door de oorlog en de dood van haar ouders. Ze wordt ook gedwongen te trouwen met Rasheed en komt terecht in een huwelijk vol misbruik en onderdrukking.

Het verhaal volgt de levens van Mariam en Laila gedurende een periode van bijna drie decennia, waarin Afghanistan wordt geteisterd door oorlog, geweld en onderdrukking. Ze moeten samenwerken om te overleven en vinden steun en troost bij elkaar in hun gedeelde ellende.

Duizend schitterende zonnen is een aangrijpende en hartverscheurende roman die de lezer meesleept in de harde realiteit van het leven in Afghanistan. Het boek werpt een licht op de onderdrukking van vrouwen en de impact van oorlog op gewone mensen. Het laat zien hoe veerkrachtig en moedig mensen kunnen zijn, zelfs in de meest uitzichtloze situaties.

Hosseini's schrijfstijl is meeslepend en zijn personages zijn levensecht en diepgaand. Hij weet de emoties van zijn personages op een indringende manier over te brengen, waardoor de lezer zich sterk betrokken voelt bij hun lot. Het boek is zowel hartverscheurend als hoopvol en laat zien dat zelfs in de donkerste tijden er altijd een sprankje hoop is.

Duizend schitterende zonnen is een krachtig en ontroerend verhaal over liefde, vriendschap, moed en veerkracht. Het is een boek dat je niet snel zult vergeten en dat je aan het denken zet over de waarde van vrijheid, gelijkheid en menselijkheid.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Khaled Hosseini, N.v.t. - Duizend schitterende zonnen