Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Prins, Cor. - Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsj

Schrijver:
Titel: Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsjaren.
Taal: Nederlands
Uitgever: Eigen beheer.
Bijzonderheden: 2010, 1e druk, 147 pagina's, gebonden, formaat: 22,7 x 22,7 cm. Conditie: In bijna nieuwstaat. Zie foto's.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
DORDRECHT -Cornelis Prins (77) vindt dat zijn persoonlijke herinneringen aan de crisis- en oorlogsjaren in Krispijn niet verloren mogen gaan.
Hij heeft daarom een boek geschreven onder de titel: ,,Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsjaren". Pakweg tachtig families die hoorden bij het leven en wonen in die tijd in Krispijn komen in het boek voor. Cornelis Prins zegt het belangrijk te vinden om het boek te schrijven en hij draagt het in het bijzonder op aan zijn kleinkinderen Laura, Machteld, Sam en Jesse. Een drijfveer voor de schrijver om een boek te schrijven was ook om de slachtoffers van toen in Dordrecht een plek te geven. "Het boek is ook ter nagedachtenis geschreven aan de oorlogsslachtoffers." Hij noemt enkele families in het bijzonder: Cohen, Polak, Van Praag en Prins.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Prins, Cor. - Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsjaren. Prins, Cor. - Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsjaren. Prins, Cor. - Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsjaren. Prins, Cor. - Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsjaren. Prins, Cor. - Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsjaren. Prins, Cor. - Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsjaren. Prins, Cor. - Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsjaren. Prins, Cor. - Een jochie uit Krispijn in de crisis- en oorlogsjaren.