Jussi Adler-Olsen - Het Marco-effect

Schrijver:
Titel: Het Marco-effect
ISBN: 9789044629927
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 10,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek Het Marco-effect is geschreven door Jussi Adler-Olsen en is onderdeel van de populaire Serie Q, een reeks misdaadromans die zich afspelen in Denemarken. Het boek is een spannende thriller met een mix van misdaad, mysterie en intrige.

Het verhaal begint wanneer Marco, een jonge jongen uit een crimineel milieu, ontsnapt uit een opvanghuis en op de vlucht slaat. Hij komt terecht in een afgelegen dorpje waar hij een geheim ontdekt dat zijn leven in gevaar brengt. Hij wordt achtervolgd door een bende criminelen die er alles aan doen om het geheim te beschermen.

Ondertussen is Carl Mørck, de hoofdpersoon van de Serie Q, bezig met een andere zaak. Hij is de leider van de afdeling 'Onopgeloste Zaken' bij de Deense politie en samen met zijn team onderzoekt hij oude, onopgeloste misdaden. Maar wanneer Marco's zaak op zijn pad komt, raakt hij betrokken bij een gevaarlijk spel waarbij hij moet vechten tegen de tijd om Marco te redden en de waarheid te achterhalen.

Het boek neemt de lezer mee op een adembenemende reis door het Deense platteland, waarbij de spanning voortdurend wordt opgebouwd. Adler-Olsen weet de personages tot leven te brengen met hun eigen unieke persoonlijkheden en achtergronden. Carl Mørck is een complexe en intrigerende hoofdpersoon, die worstelt met zijn eigen demonen en tegelijkertijd vastberaden is om gerechtigheid te vinden.

Het Marco-effect is een boek dat de lezer constant op het puntje van zijn stoel houdt. De plot is goed doordacht en zit vol verrassende wendingen. Adler-Olsen weet de spanning geleidelijk op te bouwen en houdt de lezer in het ongewisse over de afloop tot het einde.

Daarnaast behandelt het boek ook maatschappelijke thema's, zoals de problemen van jongeren in de criminaliteit en de corruptie binnen de politie. Adler-Olsen weet deze thema's op een realistische en genuanceerde manier te belichten, waardoor het verhaal meer diepgang krijgt.

Het Marco-effect is een meeslepende thriller die zowel liefhebbers van misdaadromans als nieuwe lezers zal aanspreken. Met zijn levendige personages, spannende plot en maatschappelijke relevantie weet Jussi Adler-Olsen opnieuw een boek te schrijven dat je niet kunt wegleggen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jussi Adler-Olsen - Het Marco-effect