Daniel Janssen, Mirjam van der Loo - Zakelijke communicatie voo

Schrijver:
Titel: Zakelijke communicatie voor professionals
ISBN: 9789001813208
Uitgever: Noordhoff
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk, specifieke informatie: we kunnen niet garanderen dat de toegangscode nog werkt
Prijs: € 12,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het succes van professionals in organisaties hangt voor een belangrijk deel af van hun communicatie. Om goed te communiceren zijn kennis en vaardigheden nodig uit veel verschillende vakgebieden, zoals de (sociale) psychologie, de organisatiekunde, en de taal- en tekstwetenschappen.
Zakelijke communicatie voor professionals integreert en presenteert deze kennis en inzichten in een relevante context voor elke professional zoals adviseren, presenteren, samenwerken, overtuigen, verkopen en communiceren bij een crisis. Op deze manier werken studenten (en andere gebruikers) gericht aan essentiële competenties. Niet langer staan teksten en gesprekken centraal, maar concrete taken in hun context. Daarbij worden de toepasbare theorie en de relevante communicatie-, organisatie- en managementmodellen op een compacte manier gepresenteerd. De zakelijk-organisatorische context krijgt veel aandacht en natuurlijk komen zowel traditionele als nieuwe media aan de orde.
Zakelijke communicatie voor professionals biedt veel concrete tips, bruikbare modellen, voorbeelden uit de praktijk en nuttige do's & don'ts. Zowel in het boek als op de bijbehorende website worden praktische oefeningen aangeboden. Elk hoofdstuk bevat bovendien modellen voor zelfreflectie en (zelf)evaluatie. Deze unieke aanpak maakt Zakelijke communicatie voor professionals tot een handboek voor professionals en een studieboek voor het hoger onderwijs in één. Het biedt alles wat de huidige student nodig heeft om straks effectief te zijn in zakelijke communicatie. Op de bijbehorende website www.zakelijkecommunicatievoorprofessionals.noordhoff.nl staat aanvullend studiemateriaal. Zakelijke communicatie voor professionals is de opvolger van Zakelijke Communicatie 1 en 2
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daniel Janssen, Mirjam van der Loo - Zakelijke communicatie voor professionals