Luis Britto Garcia - Zonder pardon

Schrijver:
Titel: Zonder pardon
ISBN: 9789026309557
Uitgever: Ambo/Anthos B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De gevolgen van het goede hu­meur van een dictator, kanni­balisme in de grote stad, een straat zakelijk geanalyseerd, het geluk in een land waar geen overbevolking meer heerst, de risico's van een pick­nick, de ongemakken van een snel wisselende mode, de con­sequenties van een te lang doormalende ambtelijke mo­len, gebruiksvoorwerpen als invulling voor het bestaan, verstoppertje spelen als overle­vingsstrategie, de lotgevallen van een foto.
Ziehier een greep uit Zonder pardon, een dertigtal verhalen van Luis Britto Garcia, door­gaans niet langer dan ander­halve pagina, die met grote ex­pressieve kracht de absurditei­ten van de moderne — Latijns-Amerikaanse — samenleving tonen. Soms ironisch, soms cynisch, beschrijft Britto Gar­cia verpletterende grenssitua­ties, die verontrustend veel weg hebben van onze eigen werkelijkheid. Daarbij komen thema's aan de orde als oorlog, corruptie, marteling, sociale onrechtvaardigheid, maar ook intermenselijke relaties, kunst en vrijheid.
Zonder pardon bevat bepaald geen verhalen voor het slapen gaan. Ze zullen de lezer wak­ker houden.
Luis Britto Garcia, in 1940 in Caracas geboren, doceert ge­schiedenis van het politieke denken aan de Centrale Uni­versiteit van Caracas, waar hij ook historisch onderzoek ver­richt. Behalve advocaat en eco­noom is hij schrijver, dichter, dramaturg en tekenaar. Raja-tabla, waaruit Zonder pardon een keuze is, is zijn tweede bundel korte verhalen. In 1970 ontving hij er de Cu­baanse prijs Casa de las Améri-cas voor. Zijn roman Abra-palabra verscheen in 1979 .
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Luis Britto Garcia - Zonder pardon