Ed Franck - Wereldberoemde Dwarsliggers, Ettertjes En Doordouwe

Schrijver:
Titel: Wereldberoemde Dwarsliggers, Ettertjes En Doordouwers
ISBN: 9789022323762
Uitgever: Manteau Jeugd
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 21,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Neem nou Pieter. Vorige maandag kreeg hij op school een les geschiedenis over Napoleon. Dinsdag zag hij op vaders bureau een boek liggen met schilderijen van Picasso. Woensdag keek hij naar een documentaire over Hitler. Donderdag hoorde hij een schitterend stukje muziek van Mozart. Vrijdag kwam hij toevallig terecht op een internetpagina over Einstein.
Zaterdag keek hij in de spiegel en dacht: nee, nooit word ik ook zo'n reus die de geschiedenis, de kunst of de wetenschap een nieuwe richting in zal sturen. Maar waren alle genieën als kind al geniaal? Deden alle wereldberoemde mannen en vrouwen in hun jeugd al opmerkelijke dingen? Of waren ze toen vaak ook maar luie leerlingen met slechte rapporten, of ettertjes die hun ouders tot wanhoop dreven, of dwarsliggers die alleen hun eigen zin deden?
Dit boek verdiept zich in de kindertijd van wereldberoemde mensen. Het boek bevat verrassingen, kleurrijke anekdotes en grappige én droevige feiten.
Ed Franck is een van de meest besproken en geïnterviewde jeugdauteurs van Vlaanderen. Hij won verschillende literaire prijzen, en kiest heel bewust voor verschillende genres. Met dit boek wil hij kinderen op een ludieke en unieke manier laten kennismaken met helden uit het verleden. Ed Franck kijkt verder dan wat ze doorgaans in geschiedenisboeken en -lessen vinden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ed Franck - Wereldberoemde Dwarsliggers, Ettertjes En Doordouwers