Anna Spreng, Margrit Bühler - Compleet Handboek Inmaken En Bew

Schrijver:
Titel: Compleet Handboek Inmaken En Bewaren
ISBN: 9789044711936
Uitgever: ZNU
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 44,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De beste inmaakmethoden en recepten om verse groenten, fruit en kruiden te conserveren.
De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen, stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren > Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys. > Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting. > Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anna Spreng, Margrit Bühler - Compleet Handboek Inmaken En Bewaren