T. Titane - De rumbafluit van Saraghina

Schrijver:
Titel: De rumbafluit van Saraghina
ISBN: 9789078771012
Uitgever: Ex Imprints
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Jonquai (spreek uit Zjonkwee) en Lazfartze (spreek uit Lazfartze) wonen in Gruisland, het rijk van koning Jules Jules. Twee onafscheidelijke vrienden. Jonquai is de derde zoon uit het huwelijk van de koning. Zijn vriendje Lazfartze is een ietwat gezette jongen, met een voorkeur voor koloniale kleuren.
Elk kwartaal verschijnt een nieuw boekje uit de reeks. De eerste titel is `De rumbafluit van Saraghina'. Hierin reizen onze twee vrienden naar Kakuzo. Ze gaan op zoek naar Tds, een vriend van koning Jules Jules. Die is in de problemen geraakt, omdat hij de wereld hindert. Onderweg moeten Jonquai en Lazfartze de nodige gevaren trotseren. Zeefretten, alleenstaande bijstandsmoeders, esoterische neigingen, om er maar een paar te noemen.

De reeks Jonquai en Lazfartze alludeert uiteraard op de Wipneus en Pim serie van de broeders Van Wijckmade (schrijverscollectief) en H. Ramaekers (tekenaar). Oplettende lezers herkennen daarnaast talloze verwijzingen naar de Nederlandse letterkunde. In elk avontuur staat één meesterwerk centraal. Wat een feest!

Elk deel uit de reeks richt zich bovendien op een andere doelgroep. Zo willen de schrijver en illustrator het hele land bedienen. Geen elitaire niches in de markt, maar alles en iedereen. Zó, een statement waar je U tegen zegt!
Het eerste avontuur is vooral geschikt voor mevrouwen van 18 jaar en ouder.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

T. Titane - De rumbafluit van Saraghina