F. Van Tendeloo - De Hond, Je Trouwste Vriend

Schrijver:
Titel: De Hond, Je Trouwste Vriend
ISBN: 9789002219658
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Frans Van Tendeloo is al dertig jaar dierenarts voor gezelschapsdieren. Zijn ervaringen heeft hij nu gebundeld in een uitgebreide handleiding over zijn lievelingsdier, de hond.
In meer dan zestig korte hoofdstukken belicht hij overzichtelijk, van kop tot staart, de hond. De lezer vindt in dit onmisbare boek een duidelijk antwoord op al zijn vragen over de aankoop van een hond, de verzorging en opvoeding, de leefomgeving, de voeding, het karakter, een nestje fokken, afwijkend gedrag, kinderen en hondenbeten, tandverzorging, eerste hulp bij ongelukken, vakantie, ouder worden en afscheid nemen van een overleden hond.
In een apart gedeelte worden uitgebreid de ziekten, gebreken en aandoeningen van de hond besproken, gevolgd door de eventuele medicatie of behandeling. Dit boek gaat een stap verder dan zijn voorgangers. Het is actueel en nieuwe therapieën zoals hydrotherapie en artroscopie komen aan bod. Af en toe illustreert de auteur zijn boek met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. In dit lijvige werk vind je een antwoord op al je vragen. Het bevat honderden tips en instructies die van pas komen om je trouwste vriend gezond te houden.
Dit vlot geschreven boek is de perfecte handleiding voor zowel de ervaren hondenliefhebber als de volslagen leek om zijn hond optimaal te leren en te verzorgen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

F. Van Tendeloo - De Hond, Je Trouwste Vriend