Dirk van Delft - De Toppen Van Het Kunnen

Schrijver:
Titel: De Toppen Van Het Kunnen
ISBN: 9789035130036
Uitgever: Uitgeverij Bakker
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk, specifieke informatie: Voorblad / titelblad eruit geknipt
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wetenschappelijk toponderzoek is een roekeloze poging tot het verleggen van grenzen. Soms frustrerend en vol tegenslag, dan weer spannend en uitdagend. En altijd loopt het anders dan gedacht en duiken voor ieder opgelost probleem nieuwe vragen op die dringend antwoord behoeven. Wat kenmerkt de topwetenschapper? Hoe steekt hij in elkaar? In De toppen van het kunnen laat Dirk van Delft 21 Nederlandse onderzoekers aan het woord. Op toegankelijke en heldere wijze wordt de lezer ingelicht over hun drijfveren en werk. Wetenschap is daarbij breed opgevat. Fysicus (en Nobelprijswinnaar) Gerard 't Hooft, medi st Frits van Oostrom, geneticus Ronald Plasterk, socioloog Paul Schnabel en econoom Lans Bovenberg: hun terreinen verschillen hemelsbreed. Wat zij, en de andere hier geportretteerde wetenschappers, gemeen hebben zijn de passie voor hun vak, een grenzeloze nieuwsgierigheid en de innerlijke drang uit te zoeken hoe de wereld in elkaar steekt.
Dirk van Delft (1951) was van 1994 tot 2006 redacteur wetenschap van NRC Handelsblad. In 2005 won hij de Eurekaprijs voor weten-schapscommunicatie. Datzelfde jaar verscheen zijn veelgeprezen biografie over Heike Kamerlingh Onnes. Per september 2006 is hij directeur van Museum Boerhaave te Leiden.
Over Heike Kamerlingh Onnes:
'Het is een zeer leesbaar monument voor een van de grote mannen van de Nederlandse wetenschap.' DE VOLKSKRANT
'Van Delfts ambitie de weten-schapsgeschiedenis vooruit te helpen en tegelijk een groot publiek aan te spreken, maakt hij volledig waar.' NRC HANDELSBLAD
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dirk van Delft - De Toppen Van Het Kunnen