Martin Boroson - Maak je meester van het moment

Schrijver:
Titel: Maak je meester van het moment
ISBN: 9789069638089
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Hardcover / 1ste druk / 2008 / 247 pagina's / Nederlands / 9789069638089
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kalmte en rust zijn in onze jachtige wereld een schaars goed. Vele mensen zoeken hun toevlucht tot meditatie en nemen daar (soms ruim) de tijd voor. Martin Boroson leert je in dit boek hoe je geleidelijk de heilzame effecten van mediteren in een oogwenk kunt bereiken.

Ieder ogenblik, stelt hij, biedt je de mogelijkheid de loop van je leven te veranderen en je focus te wijzigen. Ieder moment geeft je de gelegenheid diepe stilte te ervaren, al is het nog zo druk om je heen. Radicale verandering hoeft niet per se veel tijd te vergen. Aan de hand van oefeningen laat Boroson zien hoe je:
- het moment kunt kiezen;
- in het moment kunt zijn;
- de onuitputtelijke mogelijkheden van het moment kunt ervaren.

Je kunt kalmte en rust niet ervaren als je steeds denkt aan wat je allemaal nog moet doen. Alleen als je volledig in het nu bent lukt dat, ook als de omstandigheden op zichzelf ongunstig zijn – bijvoorbeeld in een ziekenhuis. Wie alles in het nu ervaart, kan nu vrede vinden, want het vergt geen tijd.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Martin Boroson - Maak je meester van het moment