Willem Bisseling - Vader op komst

Schrijver:
Titel: Vader op komst
ISBN: 9789022586709
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 2de druk / 2019 / 254 pagina's / Nederlands / 9789022586709
Prijs: € 8,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Alles wat je als moderne vader wilt weten staat in dit leuke en praktische boek. De meeste informatie is nog altijd vrijwel uitsluitend op de moeder gericht, maar dit boek is er uitdrukkelijk voor de vaders die goed geïnformeerd willen zijn tijdens die eerste periode. Want waar loop je tijdens (en vlak na) de zwangerschap allemaal tegenaan? Wat is ontsluiting precies en wat moet je inkopen bijvoorbeeld? Vader op komst staat boordevol handige tips, checklists en grappige verhalen, speciaal voor aanstaande vaders.

In de zwangerschapswereld veranderen inzichten en regels constant. Bisseling heeft deze editie volledig herzien naar hedendaagse inzichten. Maar dat is niet alles. In Nederland krijgt meer dan zeventig procent van de ouders twee kinderen. Bij zo’n tweede zwangerschap, bevalling en kraamtijd is alles hetzelfde en tegelijkertijd totaal anders. Daarnaast blijkt je eigenlijk best veel vergeten te zijn van die eerste zwangerschap. De herziene editie van Vader op komst is uitgebreid met zes hoofdstukken over de komst van het tweede kind. Daarmee is Vader op komst niet meer alleen een must-read voor eerste vaders, maar ook een opfriscursus voor aanstaande vaders die al een kind hebben. Want zwanger worden met een rondlopende dreumes, peuter of kleuter brengt weer zijn eigen uitdagingen mee. En daar kun je niet vroeg genoeg op voorbereid zijn.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Bisseling - Vader op komst