P.R. de Geus - Jaarrekeninglezen voor juristen

Schrijver:
Titel: Jaarrekeninglezen voor juristen
ISBN: 9789462901735
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom juridisch
Bijzonderheden: 2dehands - Goede Staat / Paperback / 4de druk / 2016 / 308 pagina's / Nederlands / 9789462901735
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Juristen krijgen vroeg of laat met cijfers te maken. Veel zaken die de jurist tegenkomt, gaan direct of indirect over economische belangen. Of het nu gaat om de oprichting van een besloten vennootschap, de inbreng van een eenmanszaak in
een besloten vennootschap, een bedrijfsopvolging, de verdeling van krachtens
erfrecht verkregen aandelen, de verdeling van aandelen die tot een huwelijksgemeenschap behoren, de beoordeling van de draagkracht van een ondernemer bij alimentatie, een regeling met schuldeisers of een faillissement, zonder een snel en goed inzicht in de cijfers kunt u geen goed juridisch advies geven. Vaak zullen deze cijfers betrekking hebben op de jaarrekening van een onderneming of een vennootschap. Daarom is het kritisch en analytisch leren lezen en begrijpen van een jaarrekening onmisbaar voor een jurist. Dit boek wil daartoe een bijdrage leveren. Het is een inleiding in het jaarrekeninglezen die speciaal is geschreven voor juristen. Naast economische aspecten wordt er, daar waar dat naar de mening van de auteurs noodzakelijk is, een enkele keer aandacht besteed aan juridische en fiscale aspecten.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P.R. de Geus - Jaarrekeninglezen voor juristen