Steven Pinker - Hoe de menselijke geest werkt

Schrijver:
Titel: Hoe de menselijke geest werkt
ISBN: 9789025423193
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Contact
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 2de druk / 1999 / 654 pagina's / Nederlands / 9789025423193
Prijs: € 11,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat is het bewustzijn? Filosofen en wetenschappers hebben zich eeuwenlang het hoofd gebroken zonder het antwoord te vinden op deze vraag.

In dit sensationele boek geeft de gevierde psycholoog en taalkundige Steven Pinker een helder en beknopt overzicht van gangbare theorieën over de geest. Op basis daarvan ontwikkelt hij zijn eigen theorie. Pinker integreert verschillende disciplines en vindt nieuwe en verrassende antwoorden op oude vragen. Hoe kunnen wij denken? Waarom hebben wij een bewustzijn? Hoe zit dat bij dieren. Waarom ontroeren schoonheid en kunst ons? Hoe werkt het geheugen? Waarom zien we in drie dimensies, voeren we oorlog, hebben we een geweten? Biologie, psychologie, taalkunde, economie en filosofie dragen allemaal bij aan Pinkers nieuwe theorie, de 'evolutionaire psychologie'. Wars van modieuze ideeën maar met een open oog voor de laatste onderzoeksresultaten geeft Pinker een ongekend breed en diepgaand beeld van de menselijke geest.

Dit boek is een uitdaging aan iedereen die wil weten hoe en waarom wij denken.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steven Pinker - Hoe de menselijke geest werkt