Michael Robotham - De afrekening

Schrijver:
Titel: De afrekening
ISBN: 9789023463504
Uitgever: Cargo
Bijzonderheden: Goed - lichte gebruiksporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Oud-politiecommissaris Vincent Ruiz wordt in Londen door een geslependievegge van enkele dierbare bezittingen beroofd. Ontstemd over zijn eigennaïviteit gaat hij naar haar op zoek. Maar als hij haar uiteindelijk vindt,moeten ze samen vluchten voor hun leven. Zij heeft, zonder dat zij hetweet, bewijsmateriaal in handen van een internationale miljardenroof.Tegelijkertijd doet journalist Luca Terracini in Bagdad onderzoek naar deenorme sommen geld die uit Irak worden weggesluisd. Zijn Iraaks-Amerikaanseachtergrond maakt het makkelijker voor hem om in de donkerstehoeken van de oorlog te infiltreren. Het onderzoek leidt hem naar Londen,waar hij samen met Vincent Ruiz op het spoor komt van een verdwenentopbankier en een mysterieus `zwart gat in enkele bankrekeningen.De afrekening is een intelligente internationale complotthriller over grootmachtendie hun daden verdoezelen en de waarheid naar hun hand zetten.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.