Rudo den Hartog - Groet Molletje van mij

Schrijver:
Titel: Groet Molletje van mij
ISBN: 9789076940533
Uitgever: Optima
Bijzonderheden: Goed - Stickerrest stofkaft voor en licht vergeeld.
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Utrechtse landschapschilder Godard Alexander Gerrit Philip Mollinger (1836-1867) volgt een succesvolle opleiding aan de Utrechtse Teekenschool, gaat daarna in de leer bij de Utrechtse schilder Willem Benedictus Stoof en vervolgens twee jaar in Brussel bij een van de grondleggers van de Haagse School, Willem Roelofs. Hij ontwikkelt zich tot een bekwaam landschapschilder en aquarellist. Hij mag dan geen bijzonder omvangrijk oeuvre nagelaten hebben, in zijn tijd heeft hij voldoende betekend voor de ontwikkeling van de landschapschilderkunst. Roelofs' elève zou vermoedelijk zijn leermeester overvleugeld hebben als de tering geen einde aan zijn korte carrière had gemaakt.
Werk van Mollinger is opgenomen in particuliere en museale collecties in binnen- en buitenland.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.