Morton, Andrew - Diana, haar eigen verhaal

Schrijver:
Titel: Diana, haar eigen verhaal
ISBN: 9789062917662
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 3e druk 1992, Gebonden, hardcover met stofomslag. 170 pag. Incl. vele originele foto's. Boek is in prima staat.
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Honderden boeken werden reeds gepu bliceerd over de prinses van Wales. Ze zijn veelal een aaneenschakeling van roddels, wilde speculaties of klets praatjes van jaloerse bedienden. Deze boeken bevatten alleen maar foto's van officiële gebeurtenissen of snap-shots van boulevardpers-fotografen. DIANA-HAAR EIGEN VERHAAL is precies wat de titel belooft. Het is gebaseerd op feiten die nu voor het eerst gepubliceerd worden. De illustraties zijn foto's uit Diana's privé-albums, die exclusief voor dit boek ter beschikking werden gesteld. iana, prinses van Wales, is vrijwel zeker de Dmeest geliefde en meest bewonderde vrou ter wereld. Na haar huwelijk met Prins Charles ontwikkelde zij zich tot een van 's werelds meest geziene vrouwen. Tegelijkertijd was zij de spil van haar gezin en zette zij zich in voor vele liefdadig heidsinstellingen. Haar wereld leek perfect, maar achter het imago van perfectie ging een schokken de waarheid schuil: in DIANA-HAAR EIGEN VER HAAL lezen we dat haar huwelijk met Prins Char les vanaf het begin ongelukkig was. Diana karak teriseert in dit boek haar huwelijksdag als de dag die haar emotioneel het meest in verwarring bracht. Twijfel over haar huwelijk leidde tot chro nische klachten waaronder zij jarenlang leed. Dit alles bleef onzichtbaar voor het grote publiek, dat haar alleen lachend en vrolijk gehumeurd in het openbaar zag verschijnen. Gevangen in een liefdeloos huwelijk, was Diana gedwongen een nieuw leven voor zichzelf te creë ren; daar was moed voor nodig. Het was bekend dat zij als moeder veel liefde geeft en zeer oplet tend is. Daarnaast wist zij door middel van haar prominente positie duizenden mensen in nood te helpen. Haar onvermoeibare maar ook omstre den strijd ten behoeve van AIDS-patiënten is slechts één voorbeeld van de energie waarmee zij zich op haar werk stortte. D JANA - HAAR EIGEN VERHAAL is een unieke biografie. In zijn onderzoek heeft Andrew Morton ondersteuning gekregen van Diana's fa milie en van haar beste vrienden; ze spraken alle maal eerlijk en open over Diana, over haar proble men en hoe ze die het hoofd bood. Het boek bevat tientallen foto's die nooit eerder gepubliceerd zijn. Het zijn privé-foto's van de tiener Diana, die het meest hield van dansen, zwemmen en duiken, maar ook recentere foto's, intieme opnamen die bij haar vrienden genomen werden. Zij tonen ons Diana als een gelukkige en zelfbewuste jonge vrouw die haar plaats in de wereld heeft gevonden. DIANA HAAR EIGEN VERHAAL is een boek dat zich tot de waarheid beperkt. Daarom is het zo onthullend. Het is het verhaal van een meisje dat prinses werd voordat zij een volwassen vrouw geworden was; het verhaal van een vrouw die zichzelf vond door de vele tegenslagen die ze te verwerken kreeg.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Morton, Andrew - Diana, haar eigen verhaal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.