Brad Thor - Geheime orde

Schrijver:
Titel: Geheime orde
ISBN: 9789045205069
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 14,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Nr 1. in Amerikaanse bestsellerlijsten! Met Geheime orde bewijst Brad Thor opnieuw dat hij niet alleen boven op de actualiteit zit, maar ook dat hij overeen voorspellende gave lijkt te beschikken. Zijn visie en kijk op malversaties en consternatie bij de Federal Bank bij de benoeming van een nieuwe president komt akelig dicht bij de werkelijkheid.

In de duistere krochten van de ogenschijnlijk onafhankelijke Amerikaanse Federal Bank (de Fed) spelen macht en politiek gewin een kat-en-muisspel. De Fed opereert zelfstandig en heeft een ongekende invloed. Na de plotselinge dood van de president van de Fed is er daarom snel een aantal kandidaten geselecteerd om dit machtige orgaan, en daarmee de VS, voor de afgrond te behoeden. Maar als alle vijf kandidaten spoorloos verdwijnen slaat de paniek om in angst en verschrikking, en is er eigenlijk maar één man tot wie ze zich kunnen wenden.

Geheim agent Scot Harvath wordt naar Washington geroepen en ziet zich geconfronteerd met een duistere Amerikaanse terreurgroep, die zijn oorsprong vindt in de 18e eeuw. Terwijl de gegijzelden een voor een op gruwelijke wijze vermoord teruggevonden worden, moet Harvath een eeuwenoud web van samenzweringen ontrafelen om zo de grootste ramp die Amerika ooit bedreigd heeft te voorkomen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brad Thor - Geheime orde