Erik van Venetie, Jaap Luikenaar - Het grote lobbyboek

Schrijver:
Titel: Het grote lobbyboek
ISBN: 9789047005131
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Lobbyen is niet iets geheimzinnigs, het is een alledaagse bezigheid, en iedereen kan het. Het Grote Lobbyboek is een onmisbare gids voor iedereen, beginneling én grootmeester.

Het Grote Lobbyboek van Erik van Venetië en Jaap Luikenaar laat zien hoe de professionals het doen. Want lobbyen is niet iets geheimzinnigs, het is een alledaagse bezigheid, en iedereen kan het. Sterker, velen doen het al zonder het te beseffen. Voor een nieuwe baan, een subsidie, om iets te verkopen, om regels van de overheid te veranderen. En lobbyen loont, als je de kneepjes van het vak maar kent. Het bestuur van de voetbalclub, de directeur, de ambtenaar, de minister, hun secretaresse en de koning: ze zijn allen te verleiden door een slimme lobbyist. Dit boek geeft tips en de trucs en beantwoordt praktische vragen als; hoe beweeg je je soepel op een receptie, hoe schrijf je een overtuigende lobbybrief, hoe pak je een beslisser in, hoe troef je je tegenstanders af? Het Grote Lobbyboek onthult het allemaal. Een onmisbare gids voor iedereen – beginneling én grootmeester – die zich wil bekwamen in de regels van het spel.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Erik van Venetie, Jaap Luikenaar - Het grote lobbyboek