Bodie Thoene, Brock Thoene - Schaduw Over Shiloh Geb

Schrijver:
Titel: Schaduw Over Shiloh Geb
ISBN: 9789024260874
Uitgever: Kok
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Trudy verborg het hoofd van Birch in haar armen, streelde zijn haar en probeerde hem te troosten, hoewel ze zelf troost nodig had. 'We redden het wel', zei ze, denkend aan de tuin en de planken vol ingemaakt eten in de kelder. Hij antwoordde haperend: 'Ik kan maar niet begrijpen waarom, Trudy......Alles ging zo goed......ik dacht......ze kuste hem nogmaals. Even niet nadenken, Birch. Alles zal er beter uitzien als je een poosje uitrust. Hij nam haar in zijn armen. Jij en de kinderen, fluisterde hij in haar nek. Dat is alles wat telt, dat weet ik wel. Maar ik had je graag meer willen geven dan moeilijke tijden.

Niemand in Shiloh zal de ramp aankomen. Het waren zware tijden sinds de aandelenmarkt van Wall Street in 1929 was ingestort, maar de boeren waren ervan overtuuigd dat ze het met hard werken wel zouden redden. Volkomen onverwacht stort in 1931 de katoenmarkt in en begint de Grote Depressie. Beroofd van hun inkomen, bedrogen door geldschieters en getroffen door alle mogelijke tegenslag, moeten de families Trucker en Canfield worstelen om het hoofd boven water te houden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bodie Thoene, Brock Thoene - Schaduw Over Shiloh Geb