Onbekend - Koninklijke Woorden

Schrijver:
Titel: Koninklijke Woorden
ISBN: 9789012108751
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Nieuw, specifieke informatie: Koningin Beatrix aan het woord 25 jaar troonredes, officiele redevoeringen en kersttoespraken
Prijs: € 20,04
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het zal u niet ontgaan zijn. Dit jaar vieren wij het 25-jarig regeringsjubileum van Koningin Beatrix. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit presenteren wij u vol trots: Koningin Beatrix aan het woord - 25 jaar troonredes, officiële redevoeringen en kersttoespraken.

Deze jubileumuitgave bevat alle troonredes en kersttoespraken en een selectie van officiële redevoeringen die koningin Beatrix in binnen- en buitenland uitsprak. De toespraken zijn van uitvoerige toelichtingen voorzien. Bovendien analyseren de historici C.C. van Baalen en J.W.L. Brouwer, beiden verbonden aan het Centrum voor Parlementaire Geschiedenis, in een verhelderende inleiding de totstandkoming, inhoud, toon, taal en betekenis van de teksten en de ontvangst ervan door pers en publiek.
Hiermee ontstaat een indruk van de ontwikkeling van Koningin Beatrix' toespraken en een bijzonder tijdsbeeld van haar regeerperiode.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - Koninklijke Woorden