Batmanglij, Najmieh - Cooking in Iran - Regional Recipes and Ki
Schrijver: | Batmanglij, Najmieh |
---|---|
Titel: | Cooking in Iran - Regional Recipes and Kitchen Secrets |
ISBN: | 9781949445077 |
Taal: | Engels |
Uitgever: | Mage Publishers |
Bijzonderheden: | 2020 728pp Gebonden |
Prijs: | € 59,90 |
Verzendkosten: | Gratis (binnen Nederland) |
Meer info: |
Flaptekst Najmieh Batmanglij was exiled from Iran 39 years ago. She was living in France where she did not speak the language or have proper documents - and above all, she was pregnant. Out of a nostalgia and yearning to connect with her roots, she wrote her first cookbook, Food of Life, as a kind of love letter to her children. She wanted to share with them all the good things she had experienced growing up in a traditional family in Iran. Over the years, Food of Life has been called the definitive book on Persian cooking by the Los Angeles Times and the Persian cookbook Bible by Iranians and others. Food of Life was followed by six more cookbooks including Silk Road Cooking, which according to the New York Times, read like a good novel - once you start it's hard to put down. But as she worked on these books at home in America, a fantastical dream took hold - a craving to revisit Iran and celebrate the specialties and traditional dishes of each region. The challenges that faced her - emotional, political, and logistical - were daunting, but she felt she had to do it. She knew from her Silk Road research trip to China twenty years earlier that, under the bulldozer of modernity, Iran too would soon lose many of its traditional ways, special cooking techniques, and small artisanal workshops. Najmieh was determined to capture and preserve them before that happened. After five years of overcoming obstacles, meticulous planning, and ten thousand miles of traveling the length and breadth of Iran - cooking with local cooks, visiting workshops, and developing recipes - Najmieh's dream has been realized with the creation of Cooking in Iran: Regional Recipes and Cooking Secrets. This book is a distillation of those past five years. It is an authoritative exploration of a cuisine whose cultural roots are among the deepest of any in the world. Najmieh takes us with her on an extraordinary culinary journey: from the daily fish market in Bushehr, on the Persian Gulf, where she and he |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten België 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.
Let op: dit nieuwe boek is anderstalig en heeft een levertijd van ongeveer 17 werkdagen binnen Nederland
Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.
Straat:
Nummer:
- Dit boek is nieuw
- U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
- Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
- Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
- Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail
- U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld
- Boekstra kan betaling vooraf vragen
- Bekijk hier de algemene voorwaarden van Boekstra.
Onthoud mijn gegevens
Registreer u vrijblijvend als koper!
Besteld, hoe nu verder?
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.