Jan Smit - Jurgens tuinboek

Schrijver:
Titel: Jurgens tuinboek
ISBN: 9789021541990
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Er wordt vaak gedacht dat tuinieren moeilijk is. Maar de auteur van dit boek, Jurgen Smit, maakt duidelijk dat dat niet zo is. Als je een aantal principes kent, kan er niet zoveel fout gaan. Dan wordt tuinieren een plezier. Jurgen Smit is al bijna tien jaar presentator van tuinprogramma's bij SBS 6 en gewend helder uit te leggen waar het in de tuin werkelijk om draait. Dat doet hij ook in dit fraai ge ustreerde boek. Hij laat je de wondere wereld van het plantenleven begrijpen, zodat je bijvoorbeeld zonder angst durft te snoeien en te leiden, omdat je weet wat je doet.
Hij vertelt over de werking van de grond waar het leven in je tuin op berust, maar ook over het maken van perfecte bestratingen en erfafscheidingen, heel praktisch en duidelijk. Hij legt uit hoe je een goede tuin ontwerpt en hoe de opbouw van het groen gebeurt. Hij leert je hoe je je groene buitenkamer extra leuk kunt inrichten en toegevoegde waarde kunt geven.
Kortom, hij geeft inzicht in structuren, maar komt ook met nieuwe materialen en verrassende mogelijkheden voor je tuin. Maar het belangrijkste van Jurgens Tuinboek is: hij leert je op een andere en nieuwe manier naar je tuin kijken, zodat je er meer van kunt en gaat genieten. Van 'veroordeeld tot een tuin' tot een 'zegening'.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.