R. van der Wilk, N.v.t. - Nostradamus, De Waarheid

Schrijver:
Titel: Nostradamus, De Waarheid
ISBN: 9789055990962
Uitgever: Andromeda
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 18,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In 1555 bracht ik het eerste gedeelte van mijn centuriën uit, die ik in 1558 voltooide en opdroeg aan mijn machtige Koning van Frankrijk, Hendrik de Tweede. Heel bewust had ik mijn dichterlijke bundel kwatrijnen enigszins versluierd uitgegeven. Niet alleen omdat de directe waarheid over de komende eeuwen misbruikt zou kunnen worden, maar omdat het ertoe geleid zou hebben dat ik direct door de inquisitie was opgepakt en beschuldigd zou zijn van ketterij, wat in mijn dagen de brandstapel betekende. Ook dit voorzag ik en ik liet de mensen in raadselen achter met uitzondering van mijn koning, Hendrik de Tweede, die me op privé-audiëntie aan het Franse hof ontbood en mij om duidelijke uitleg vroeg, die ik hem ook heb gegeven. Daarna heb ik gewacht tot de tijd zich meldde om mijn profetische voorspellingen nader toe te lichten. Die tijd is nuÉ

Laatste hemelse profeet
De Nostradamus-kenner Rob van der Wilk, heeft zich de afgelopen tien jaar met gebruikmaking van seances en channeling verdiept in de mens en de profeet Michel Nostradamus, die werd geboren op 14 december 1503 en overleed op 2 juli 1566. De afgelopen tien jaar hebben geleid tot nooit eerder gepubliceerde informatie over het aangrijpende en intrigerende leven van de laatste hemelse profeet. Rob van der Wilk beschrijft zijn emotionele gesprekken met Nostradamus, die gaan over NostradamusÕ persoonlijke zienswijze, zijn gedachten en frustraties, zijn liefde, geluk en zijn verdriet. Over zijn emotionele, jarenlange verblijf in het klooster en zijn gesprekken met God, die uiteindelijk hebben geleid tot zijn wereldberoemde centuriën. In dit boeiende historische boek ÔNostradamus de waarheidÕ is het de profeet zélf die vertelt wat hij bedoelt, hoe onze toekomst eruit gaat zien en wat we met deze wetenschap kunnen doen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R. van der Wilk, N.v.t. - Nostradamus, De Waarheid