John Grogan - Marley En Ik

Schrijver:
Titel: Marley En Ik
ISBN: 9789044321272
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Marley en Ik' is een autobiografisch verhaal geschreven door John Grogan. Het vertelt het hartverwarmende en humoristische verhaal van de auteur en zijn trouwe viervoeter, Marley.

Het verhaal begint wanneer John en zijn vrouw Jenny besluiten om een hond te nemen als een soort 'proefkind' voordat ze aan kinderen beginnen. Ze komen terecht bij een nestje Labrador Retriever-puppy's en kiezen de ondeugende en energieke Marley uit. Vanaf het moment dat Marley in hun leven komt, verandert alles.

Marley blijkt een onstuimige en ontembare hond te zijn. Hij is onhandig, destructief en heeft een eindeloze energie. Hij sloopt meubels, graaft gaten in de tuin en veroorzaakt chaos waar hij ook gaat. Maar ondanks al zijn streken, is Marley ook een bron van onvoorwaardelijke liefde en vreugde voor John en Jenny.

Het boek volgt de avonturen van Marley en zijn eigenaars gedurende een periode van dertien jaar. Het beschrijft de ups en downs van het leven met een hond die altijd voor verrassingen zorgt. John en Jenny maken verschillende verhuizingen mee, krijgen kinderen en worstelen met de uitdagingen van het ouderschap. Marley is altijd aanwezig, met zijn onstuimige persoonlijkheid en zijn vermogen om het leven van zijn eigenaars op zijn kop te zetten.

Het verhaal is niet alleen een ode aan de band tussen mens en hond, maar ook een reflectie op de waardevolle lessen die Marley John en Jenny leert. Hij leert hen geduld, onvoorwaardelijke liefde, en het vermogen om te genieten van de kleine dingen in het leven. Marley wordt een symbool van vriendschap, trouw en de kracht van familie.

'Marley en Ik' is een ontroerend en grappig boek dat de lezer meeneemt op een emotionele reis vol avontuur en liefde. Het laat zien hoe een hond het vermogen heeft om levens te veranderen en hoe hij een onuitwisbare indruk kan achterlaten in het hart van zijn eigenaars. Het boek is een absolute aanrader voor hondenliefhebbers en iedereen die houdt van een goed verhaal over vriendschap en de kracht van de band tussen mens en dier.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Grogan - Marley En Ik