Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ambrose. Stephen E. - Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeiza

Schrijver:
Titel: Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeizame strijd van de stranden van Normandië tot de capitulatie van Duitsland - in de woorden van de soldaten zelf.
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus.
Bijzonderheden: 2005, 1e druk, 560 pagina's, softcover, formaat: 21,6 x 14,1 cm. Conditie: Een keurig exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ambrose. Stephen E. - Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeizame strijd van de stranden van Normandië tot de capitulatie van Duitsland - in de woorden van de soldaten zelf. Ambrose. Stephen E. - Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeizame strijd van de stranden van Normandië tot de capitulatie van Duitsland - in de woorden van de soldaten zelf. Ambrose. Stephen E. - Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeizame strijd van de stranden van Normandië tot de capitulatie van Duitsland - in de woorden van de soldaten zelf. Ambrose. Stephen E. - Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeizame strijd van de stranden van Normandië tot de capitulatie van Duitsland - in de woorden van de soldaten zelf. Ambrose. Stephen E. - Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeizame strijd van de stranden van Normandië tot de capitulatie van Duitsland - in de woorden van de soldaten zelf. Ambrose. Stephen E. - Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeizame strijd van de stranden van Normandië tot de capitulatie van Duitsland - in de woorden van de soldaten zelf. Ambrose. Stephen E. - Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeizame strijd van de stranden van Normandië tot de capitulatie van Duitsland - in de woorden van de soldaten zelf. Ambrose. Stephen E. - Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeizame strijd van de stranden van Normandië tot de capitulatie van Duitsland - in de woorden van de soldaten zelf. Ambrose. Stephen E. - Van D-DAY tot BERLIJN. De lange en moeizame strijd van de stranden van Normandië tot de capitulatie van Duitsland - in de woorden van de soldaten zelf.