Dafne Schippers - Dafne Likes zuivelrecepten

Schrijver:
Titel: Dafne Likes zuivelrecepten
ISBN: 8713300693781
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Speciale Campina Editie met zuivelrecepten van dé sportvrouw van Nederland.

Een van de sterren in de mondiale atletiek komt uit Nederland. Atlete Dafne Schippers (1992) pakte het goud op de 200 meter tijdens de Wereldkampioenschappen in Peking. Met haar tijd van 21.63 brak ze het Europese record op deze afstand. In de hele wereld liepen er maar twee vrouwen ooit sneller. Tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro won ze als eerst Nederlandse ooit zilver op de 200 meter sprint. Dafne is een van de ambassadeurs van Campina en heeft de recepten in dit boekje samen met Campina geselecteerd.
Dit boekje bevat 15 zuivelrecepten voor een supersnel ontbijt, voor herstel na het sporten en om wat te vieren. De recepten zijn gemaakt van verse ingrediënten die snél op tafel staan (hoe je dag ook start) en nog razend lekker zijn ook. Dafne geeft haar favoriete ontbijtrecepten prijs, want ze begint de dag het liefst met een voedzaam ontbijtje waarin zuivel de basis vormt. Een belangrijk deel van haar voeding bestaat uit proteïnen. Ontbijten is heilig voor Dafne. Een goed zuivelontbijt met een flinke kop koffie zorgen ervoor dat ze de dag sterk start. Maar ook na het sporten zijn proteïnen onmisbaar, zeker voor een topsporter en dus geeft ze ook recepten voor optimaal herstel na het sproten. Op haar veelgelezen blog ‘Dafne likes’ post ze geregeld –samen met haar zus Sanne- haar favoriete recepten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dafne Schippers - Dafne Likes zuivelrecepten